Vydavatelství Mute opět vydá některé desky Cabaret Voltaire

Libo-li trochu sheffieldských industriálních klasiků na vinylu? Může být!

Cabaret_voltaire

Milovníci rané tvorby
Cabaret Voltaire – pozor! Pokud ve vašich sbírkách chybí desky tohoto kultu z osmdesátých let, můžete si je díky vydavatelství Mute Records pořídit – a hezky na vinylu. Na 22. července je naplánováno vydání vinylové re-edice alba "Red Mecca" z roku 1981 – čili poslední desky, kterou Richard H Kirk a Stephen Mallinder natočili se spoluzakladatelem Chrisem Watsonem. Na remaster si posvítil odborník na slovo vzatý Stefan Betke (Pole), který pracoval s Third Ear, Minus, Wagon Repair, Uncanny Valley, Ornaments, BPitch Control, K7 a masteroval věci projektu VCMG Martina Gora and Vince Clarka. 

Série znovuvydaného materiálu Cabaret Voltaire se tím ale nezastaví, následovat bude CD/vinyl box set "#8385 (Collected Works 1983 - 1985)", ve které najdete čtyři remasterované klasiky skupiny z tohoto období – 
"The Crackdown" (1983), "Micro-Phonies" (1984), "Drinking Gasoline" (1985) a "The Covenant, The Sword and the Arm of the Lord" (1985). To vše doprovodí bonusová CD a DVD.

Na začátek roku 2014 je ale nachystaný ještě jeden bonbónek – 
"#7885 (Electro Punk to Techno Pop 1978 - 1985)", na kterém vůbec poprvé najdete kompilaci obou období Cabaret Voltaire na jednom nosiči.



Cabaret Voltaire - Spread The Virus 

Zdroj: Side-Line.com (Mute announce a series of Cabaret Voltaire releases)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.