Lights A.M. přišli s další podmanivou kombinací synthwave a futurepopu

Už na začátku roku jsme vás informovali o tom, že elektronický label Alfa Matrix nově vsadil karty na norský projekt Lights A.M. Ten se po úvodním EPčku odvděčil dalším nosičem střední stopáže a singlem navíc.

Erlend Eilertsen nechává své Essence of Mind prozatím spát, o to víc se zakousnul do práce na svém sólovém projektu Lights A.M. Po lednovém šestiskladbovém EP "Shine Our Lights" přichází pouze o tři měsíce později s další pětiskladbovou kolekcí. A pozor, s žádnými remixy, pouze novými kompozicemi. Kurz zůstává na "Surrender & Evolve" neměnný. To znamená, že Erlend kombinuje synthwave prvky s futurepopovou velebností a synthpopovou melodikou. Přirovnání k pokračování cesty, kterou Apoptygma Berzerk opustili před dvěma dekádami na singlu Kathy's Song, je docela přesné. 

 

 

Pokud vám přísun jedenácti písniček v letošním roce přišel málo, pak Lights A.M přihazují zčerstva ještě "Agnes EP", i když ve skutečnosti se jedná pouze o dvouskladbový digitální singl. O jeho vydání se znovu postaral label Alfa Matrix. Nový instrumentální singl je předzvěstí chystané dlouhohrající desky, která dostane jméno "Stories Without Words". Až si budete chtít v době karantény vyrazit do přírody s elektronickým doprovodem do sluchátek, pak hudba Lights A.M by mohla být dobrým společníkem na cestách.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.