Julian Shah-Tayler se na novém singlu obklopil členy Bauhaus

Julian Shah-Tayler dává o sobě po letech výrazněji vědět skrze nový singl, na který nalákal hvězdné spoluhráče z kapely Bauhaus.

Bývalý člen Whitey, úspěšný autor televizní a filmové muziky, tahoun tribute bandů The Cure, Depeche Mode nebo Davida Bowieho. Ale také nenápadný autor temnější rockové muziky, často skrytý za umělecké jméno The Singularity. To vše je Julian Shah-Tayler, který v poslední době vsadil právě na autorskou kartu. Zatím poslední písničkou, z celé řady vyprodukovaných singlů, je skladba "The Devid Knows", ke které vznikl i vtipný videoklip.

 

ulian Shah-Tayler  - The Devil Knows

 

"Tato píseň je o ztrátě lidí. Ďábel je vždy přítomen, když ztratíme spojení s ostatními lidmi. A přitom se tak snažíme a snažíme", vysvětluje rodák z britského Leedsu, v současné době žijící a tvořící v americkém Los Angeles.  Julian Shah-Tayler ovšem singl doplnil o velmi zajímavou druhou verzi. O tu se postarali tři čtvrtiny Bauhaus z předloňského Ruby výročního turné. Vedle Davida J se na překopání skladby podílel i slovutný kytarista Mark Gemini Thwaite, známý z působení v The Mission nebo The Wonder Stuff, a bubeník Marc Slutsky. V plánu je album, na kterém Julian pracuje s legendárním producentem Robertem Margouleffem, který má na svědomí například Grammy ověnčená alba Stevieho Wondera nebo přelomové desky Devo.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.