Motorama využívá koronavirovou pauzu k přípravě desky. Venku jsou už dva singly.

Ruská Motorama místo křižování Evropy (včetně koncertu v Praze) zůstala doma. Volný čas využila ke studiové práci, která by měla přinést nové album "Before The Road".

Vladislava Paršina jen tak něco nezastaví. A to včetně virové pandemie COVID-19. Se svými kumpány z Motorama se ihned po turné ve Francii, UK a Mexiku zavřel ve studiu a začal natáčet nový materiál hned pro několik projektů. Nový singl tak vydaly dva vedlejšáky Утро i ТЭЦ preferující texty v ruštině. Poslechněte si je níže.

 

 

Kapela prozradila, že alespoň Motorama by měla kreativní studiový kras dotáhnout až k nové, v pořadí již šesté řadovce. Ta dostane název "Before The Road" a vyjít by měla ke konci letošního roku na rostockém labelu I'm Home records. Ten se postaral i o vydání dvou singlů, které album předbíhají. V březnu to byl mencholický kousek The New Era, který před týdnem doplnil na akustické kytaře postavený track Today & Everyday.

Kapela tu část evropského turné, které mělo obsahovat zastávku v České republice, přemístilo na jaro příštího roku. Koncert kvarteta si tedy (doufejme) vychutnáme 27. dubna 2021 v klubu Futurum.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.