Funker Vogt vydají v červnu nové album "Companion In Crime"

Německá elektronická legenda Funker Vogt vydá dlouho očekávané nové album “Companion In Crime”. Velký třesk tohoto druhu nastane u vydavatelství Out of Line 28. června t.r.

 

Funker_Vogt_-_Companion_In_Crime 

 

Jaké předběžné informace jsou k dispozici?  Má jít o velký, ne-li masivní útok decibelů, beatů , silových vokálů a chytlavých melodií . Funker Vogt jsou zpět a promo materiálech zaručují, že nové album “Companion In Crime” bude syrové, radikální, ale zároveň jednoduché nebo chcete-li jinak i přes tvrdost přístupné. Funker Vogt jdou svou kolekcí ke svým kořenům. Texty můžeme očekávat v rodném jazyce a prý budou kontroverznější než kdy jindy. Je známo, že Funker Vogt si nikdy nebrali servítky vůči společnosti. Jak název alba napovídá, staneme se společníky zločinu nebo po poslechu alba zůstaneme uvězněni se s nově nabytými pocity v hlavě. Kapela se už teď teší až nové kousky z “Companion In Crime” otestuje na davu posluchačů letošního Amphi festivalu, který je jednou ze zastávek turné kapely.

Mimo základní jednodiskovou verzi novinky bude album k dispozici i v double CD Deluxe podobě speciálního fan boxu omezeného na 333 kopií. Druhý bonusový disk nabídne tracky, které na novém albu nenajdeme, remix otvíráku Columbine od Suicide Commando a dvě nové skladby v extended verzích.

Tracklist alba “Companion In Crime”:

1. Columbine

2. Mein Weg

3. Religion

4. Six Feet Under

5. Kampf den Maschinen

6. Gott noch nicht

7. Kill On Command

8. Our Life

9. Kapitulation

10. Warrior Of The World

11. The Firm

12. Revolution

13. Brüder

Bonusový  disk:

1. Soldat

2. Battlefield Of Love

3. Salvation

4. Columbine (MassacREmix by Suicide Commando)

5. Six Feet Under (Buried)

6. Gott noch nicht (Extended)

 

Funker Vogt - Mein Weg (live @ 3. DarkFlower Live Night 2012)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.