Cynical Existence a nové EP "Beholder", tak se na to podívejme

Švédský projekt Cynical Existence vydal 21.5. 2013 nové EP „Beholder“.  Co to v elektronické praxi obnáší se můžeme přesvědčit sami.

 

Cynical_Existence_-_Beholder_EP

 

Po vydání debutové alba "Come Out And Play",které bylo nabité argotech rytmem přichází švédský umělec s českými kořeny Fredrik Croona na labelu Alfa-Matrix s novým 6-ti trackovým EP „Beholder“. Cynical Existence nám aktuálně nabízejí více, než skočné písně na taneční parket.

Nové EP Cynical Existence „Beholder“ do jisté míry ukazuje určitou vokální rozmanitost a další krok vpřed. Buďme tedy konkrétnější. Trackem Wake Up Call se můžete nechat ukolébat v pomalém rytmu, ale pokud se chcete překlopit do správného EBM tempíčka, určitě zvolte song Mardröm a dejte si ho ve švédštině. Myslím, že nebudete litovat.  Velké elektronické znásilnění očekávejte se skladbou The Mindless Filth a útokem Vás vezme na EP ducající „trojka“ Hail To The King Baby. Celé nové EP, které si můžete pořídit v digitální podobě na Bandcamp profilu vydavatelství, je předvojem nového alba „Erase, Evolve and Rebuild“. Nechme se tedy překvapit.

 

Tracklist „Beholder EP“:

1. The mindless filth

2. Mardröm

3. Hail to the king baby

4. The beginning of the end

5. Draining me feat. FREAKY MIND

6. Wake up call

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.