Po duchařském projektu zhudebnil Jean-Marc Lederman desítky dopisů Bohu

Co byste napsali Bohu, kdybyste měli možnost? Jean-Marc Lederman vyzval desítky osobností, jestli by mu takové dopisy nenapsali. Tento týden vychází zhudebněné na nové desce projektu Jean-Marc Lederman Experience

V loňském roce Jean-Marc Lederman nalákal více než 15 muzikantů na duchařský koncept, který následně vyšel na desce "13 Ghost Stories". Více si o něm můžete přečíst ZDE. A protože se kolekce setkala se silnou a pozitivní zpětnou vazbou, Jean-Marc připravil nový koncept, který se rozrostl do dvojnásobné velikosti.

 

Jean-Marc Lederman Experience "Letters To Gods (and fallen angels)" teaser

 

Otázka by tentokrát tato: "Co byste napsali Bohu nebo padlému andělu, pokud byste měli tu možnost?" Ke spolupráci se podruhé echali zlákat například Louise Fraser, Elena Alice Fossi (Kirlian Camera), Mark Hockings (Mesh) nebo JP Aston z Gene Loves Jezebel. Vedle nich ale do party přibyli například Claus Larsen z Leather Strip, Tom Shear z Assemblage 23, Rodney Orpheus z The Cassandra Complex nebo Stefan Netschio z Beborn Beton. Celkem 22 muzikantů a tři literáti stvořili celkem 24 tracků (21 písniček a tři čtené novely).

Celý komplex "Letters To Gods (and fallen angels)" vyjde už tento pátek 29. května 2020 na labelu Wool-e-discs v digitální podobě a v CD podobě v elegantním artbooku. Už teď si můžete poslechnout sedm ukázek z připravované "dopisové" kolekce. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.