Arcana znovu vydává svou třetí a čtvrtou desku. S bonusy a poprvé na vinylu.

Legendární neoklasická Arcana po delší době zpřístupňuje své dvě desky, kterými končila spolupraci s legendárním labelem Cold Meat Industry.

Projekt Petera Bjärgö sice v roce 2014 ukončil svojí činnost, zájem o nahrávky Arcany neustávají ani po letech nečinnosti. Před dvěma roky vydal německý label Cyclic Law reedice prvních dvou alb projektu, v letošním roce přichází na řadu další dvojice dlouhohrajících nahrávek v pořadí.

 

 
 
Jedná se desky "...The Last Embrace" a "Inner Place Sun", které vyšly v roce 2000 respektive 2002 na švédském labelu Cold Meat Industry. Reedice tracklist třetí i čtvrté řadovky doplnily o bonusy. V případě "...The Last Embrace" se jedná o skladbu Eclipse Of The Soul, která vyšla ve stejném roce pouze na singlu "Isobel". Kolekce "Inner Place Sun" pak rozšiřuje stávající album o exkluzivitku Body Of Sin, která zase vyšla v roce 2002 na stejnojmenném singlu.
 
Obě desky vychází s novým přebalem digitálně, na CD, a poprvé v historii i na vinylu. Obě alba vypravilo vydavatelství Cyclic Law do světa 15. května 2020. Všechny formáty obou desek jsou k dostání na Bandcampu vydavatelství. 
 
 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.