=UKONČENO= Vyhrajte volný vstup na poslední ročník Audiotrauma festu

Plánujete se v pátek a sobotu rozloučit s jedinečným francouzským labelem Audiotrauma, který po 18 letech končí svou činnost? Nabízíme možnost vyrazit na dvoudenní, temně elektronický svátek zdarma!

Francouzský Audiotrauma fest popáté, a bohužel i naposled, vytvoří z Prahy postindustriální srdce Evropy. Rozbuší ho nekompromisním tepem EBM elektroniky, IDM, ambientu, noisu a klasických hudebních postupů. V prostorách žižkovského Storm Clubu se letos představí celkem 13 live projektů a podobný počet DJs. Mezi nimi například Dive, E.S.A, Imminent nebo domácí exponenti Bolehlav nebo M.A.C. of Mad. Pokud byste rádi tento víkend, 6. a 7. března 2020, strávili konzumací špičkové elektronické hudby, pak vám nabízíme možnost tří volných vstupů. Jeden na celý, dvojdenní festival, a dva jednodenní vstupy. Jeden na páteční a druhý na sobotní program. Stačí pouze správně a včas odpovědět na naší soutěžní otázku:

V jakém městě má label Audiotrauma svůj domov?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do čtvrtečního poledne (čtvrtek 5. ledna do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "AUDIOTRAUMA FEST". Výherce zveřejníme během čtvrtečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

 

Audiotrauma fest 2k18 Report

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.