Fotocrime příchod druhé desky zahalili modrým kouřem

Ryan Patterson pokračuje v postpunkové cestě projektu Fotocrime. Před vydáním je druhá deska a na spadnutí světové turné, které se znovu dotkne České republiky i Slovenska.

Žádný hardcore. Ryan Petterson pokračuje ve své postpunkové misi jako Fotocrime a po dvou letech od debutu "Principle Of Pain" přichází s dlouhohrajícím následovníkem. Album nazvané "South Of Heaven" vyjde 13. března 2020 péčí labelu Profound Lore records. Objednat si ho níže můžete na Bandcamp profilu kapely v digitální podobě, na CD i na vinylu.

 

 

"Je to deska pro pozdní noční jízdu. Soundtrack pro chvíle, kdy světlomety osvětlují blížící se horizont", vysvětluje Ryan. A jedním dechem dodává "budu dělat hudbu až do konce mých dnů bez toho, zda si najde nebo nenajde posluchače. Vždy je ale lepší, když se najdou další, stejně naladění cestující temnotou."

Včera Fotocrime odhalili druhý singl z novinky "South Of Heaven". Jedná se o energickou skladbu Blue Smoke, ke které vznikl i tajemný černobílý videoklip. A důležitá informace na závěr: Ryan se spoluhráči vyráží v březnu na sevroamerické turné, které se následně přelije do Evropy. Nás zaujala nejvíce tyto data: 9. května - Bratislava, Kulturák; 10. května - Brno, Kabinet MÚZ a 31. května - Praha, Klub 007 Strahov. Na všech třech místech předskočí Američanům francouzští postpunkoví nováčci Bleakness. 

 

Fotocrime - Blue Smoke

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.