The Psychedelic Furs vydají první album po 29 letech! Poslechněte si první singl.

Na osmou řadovou desku The Psychedelic Furs museli čekat fanoušci od roku 1991. Už za pár měsíců se dočkají. Navíc kapela se na síti pochluba prvním singlem.

"Aktuálně pracujeme na novém materiálu, ale připravujeme ho v našem vlastním časovém horizontu. Pokud na sebe začneme příliš mnoho tlačit, dostaneme se do stejného stavu jako kdysi, kdy jsme kapelu přestali mít rádi. Věříme, že deska bude hotová ještě během letoška." Tuhle informaci vypustil do světa zpěvák Richard Butler před pěti lety. Vlastní časový horizont byl tedy pořádně prodloužený. 

Osmé řadové album The Psychedelic Furs, které bude následovníkem desky "World Outside" z roku 1991, dostalo název "Made Of Rain". O vydání 1. května 2020 se postará label Cooking Vinyl a vypraví ho do světa v digitální podobě, na CD, vinylu i kazetě. Předobjedat si ho můžete v různých variantách na stránkách kapely ZDE.

Už teď se ale můžeme těšit z prvního singlu z nové desky. Skladba Don't Believe má výrazně postpunkový feeling. Popové klávesy zůstaly schovány ve skříni, z čehož máme velkou radost. Reunion v roce 2000, který vrátil kapelu na pódia, přinesl po dvou dekádách první nový materiál.

 

The Psychedelic Furs - Don't Believe

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.