Aténská elektronika CygnosiC vydává nové album “Fire And Forget”

CygnosiC se podílel na remixech pro Suicide Commando, ale netřeba zvučných jmen, umí to i sám.

 

cygnosic_-_fire_and_forget

 

Jednočlenný řecký projekt CygnosiC má za sebou od roku 2006 dvě alba. (“A Deity In Pain” a “Fallen”). Zpěvák a skladatel Georg Psaroudakis brouzdá ve vlnách řecké EBM scény jako vedoucí závodník. Další krok vpřed tohoto projektu jsme mohli zaznamenat ke konci března, kdy vyšlo v pořadí již třetí album s příznačným názvem “Fire And Forget”.

Zajímavostí zůstává, že album CygnosiC je vydáváno v evropské edici ( European Edition) a v celosvětové edici (WW Edition). Jestliže se budete pídit po rozdílu těchto edicí, najdete je v posledních třech bonusových skladbách - mixech, které album uzavírají.

Novou desku “Fire And Forget” otvírá stejnojmenná skladba, která zafunguje na principu „první pecky“ alba. Melodická elektronika s nádechem aggrotechu, u které si budete dupat do rytmu a očekávat hudební vyvrcholení.

V obdobném tempíčku se víceméně udržíte polovinu alba a nápomocen tomu bude i „brutální“ vokál George Psaroudakise. Kdo je zastáncem dominantní syntezátorové linky, bude spokojen. Pokud budete mít skočnou náladu vsaďte na albu na tracky "This is the Night", "Alone", "Crawl" a připravte si hrudní košíček, ať to udýcháte. Zajímavostí je track "The Drowning", kde v elektronickém aranžmá můžete slyšet cimbál, což v těchto sférách není až tak časté a celkově je píseň koncepčně odlišná. Co však je nutné zmínit závěrem je track "Mad Desire". Máme tady nefalšovaný rytmus 80-tých let v jiném pojetí, tzv. slušnej úlet. Podtrženo a sečteno – řekněme, že se jedná o zajímavý počin na poli elektroniky pod křídly vydavatelství Black Rain Rec.

 

Tracklist alba:

01 Fire And Forget

02 Escape

03 This Is The Night

04 Alone

05 Crawl

06 The Drowning

07 Mad Desire

08 Begin With Me

09 One Last Time

10 Behold The Lie

11 Greed

12 The Darkness

13 Find You

14 Until Glory

European Edition:

15 Escape (CHAINREACTOR Remix)

16 Greed (MAS-SI-OSARE Remix)

17 The Darkness (AMGOD Remix)

WW Edition:

15 Begin With Me (FGFC820 Remix)

16 This Is The Night (GRENDEL Remix)

17 Behold The Lie (ΔAIMON Remix)

 

CygnosiC - This Is The Night (video snippet)

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.