KMFDM v příštím roce odehrají klubové koncerty v Praze a Bratislavě

KMFDM v letošním roce vydali novou desku "Paradise", se kterou se rozjedou v příštím roce na evropské turné. To má naplánovanou zastávku v Praze i Bratislavě.

Sascha Konietzko a spol. se znovu vydávají na tour po Evropě. Po dlouhých osmi letech! Připoměňme si to sami: Rok 2011, vydání desky "WTF?!" a turné poslední řádné turné po Evropě, které míjí Českou republiku. Rok 2012, pouhých šest koncertů, kdy jeden z mála klubových měl proběhnou začátkem září v Lucerna Music Baru. Koncert byl nakonec zrušen (ZDE). Vždyť kapela v Praze vystoupila předtím v Praze v rychlém sledu v letech 2005, 2009 a 2010. Rok 2013, kapela propaguje svou novou desku "Kunst" především ve Spojených státech. Evropa - pár koncertů. Rok 2014, vydání desky "Our Time Will Come", ale žádný koncert. Rok 2015, turné pouze Severní Amerika. Rok 2016, úplné ticho po pěšině. Rok 2017, vydání desky "Hell Yeah", britské a americké turné plus koncert na Brutal Assault festivalu. Kapela má Českou republiku evidentně ráda. Rok 2018, znovu absolutní ticho po pěšině. Letošní rok je ve znamení oslav 35 let fungování. Vydání desky "Paradise", ale žádný koncert.

Ty tedy přijdou v příštím roce, a vypadá to, že po letech znovu v rámci rozsáhlejšího evropského turné. Jeho celý rozpis neznáme, ale už teď mužeme prozradit, že bude mít zastávky v Praze (po devíti letech), a v Bratislavě (vůbec první vystoupení KMFDM na Slovensku! Termíny jsou stanoveny na 28. května 2020 v bratislavském klubu Randal a o den později, 29. května 2020 v pražském klubu Futurum. Předprodej na oba koncerty spuštěn na stránkách pořadatele, agentury Obscure Promotion (ZDE).

A teď znovu naposlouchat desku "Paradise", se kterou přijedou KMFDM na koncerty!

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.