Nové album Strvngers je venku

 Jak nejlíp navázat na synth smrš't, kterou Mr. Kitty předvedl v pátek v Praze? Čerstvým albem kanadské dvojice Strvngers.

Na pátek 8. listopadu připadlo vydání nové řadovky projektu Strvngers, který jsme za moderní přistup k darkwave chválili na našich stránkách už několikrát (třeba v recenzi na jejich poslední dlouhohrající desku "Amor/Noir").

Novinka obsahuje 14 skladeb opět opřených o míchání darkwave, synthwave, witchhouse, silné melodie a emotivní vokál. A jak název "Death is the Ony Way Out" předestírá, vypořádávají se na ní pánové s osobními bolestmi ze ztrát blízkých (včetně bratra hudebního mozku projektu KC, který zemřel ve věku 22 let). Album je k poslechu na všech streamovcích službách nebo přímo u labelu Negative Gain. A vypadá to, že opět bude stát za poslech...

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

V pátek jsem to našel. Neznal jsem to, viděl jsem Canada, tak to bude dobrý jsem si řekl. Slyšel jsem to zatím jen 2x a nějak mě to nebere. Je to divný . Všechny styly a nic pořádně... Hlavně ten ženský hlas mi nesedí. Ale dám tomu tedy ještě šanci, když je chválíš ?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.