Domácí elektronik Bolehlav rozšiřuje rodinu labelu Audiotrauma

Michala Milka znají domácí hudební fandové spíše z alternativně rockového proudu. V letošním roce na nás ovšem útočí se svým sólovým elektronickým projektem Bolehlav, který si zjednal pozornost rovnou u šéfů francouzského labelu Audiotrauma.

"Bolehlav je electro projekt Michala Milka. Michal byl frontmanem české noiserockové formace noAR+IS+. Nervní rachot své kapely úplně neopustil, jen mu dal elektronické kontury. Výsledkem je hudba jako neurotická porucha, zlámané beaty, zkroucené basy, ofenzivní kytara a texty rozkrájené Occamovou břitvou jen na ta nejdůležitější sdělení". Poměrně přesný popis Michalova projektu ještě doplníme o další informace. Projekt funguje přibližně rok, a to jak ve studiové, tak koncertní podobě. Je tedy pochopitelné, že v případě čerstvého "Don't Believe In No Ghost EP" se jedná i debutovou nahrávku projektu. Čtyři kompozice, které na něm najdeme si Michal složil sám, pouze s výsledným masteringem EPčka pomohl Ondřej Ježek ze studia Jámor.

Digitální release is můžete poslechnout i zakoupit díky labelu Audiotrauma níže, CD vychází na domácím DIY labelu Sakraphon (ZDE). Na webových stránkách www.bolehlav.net si můžete prohlédnout také ilustrace ke všem skladbám (nefunguje na mobilech). 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.