Electro Aggression Records objevuje další dva oldschool EBM projekty

Mladý label Electro Aggression Records se zaměřuje na objevování projektů, které ctí ducha EBM klasik především devadesátých let. Vedle slovenských Terminal State objevuje pro širší veřejnost v současné době i projekty Pyrroline a tEaR!doWn.

Poprvé jsme činnost Electro Aggression Records zaznamnali v souvislosti s opulentní kompilací "Old School Electrology vol.1" jasně názvem naznačující, co z obsahu všech čtyř disků můžeme očekávat. Více o kompilaci se dozvíte ZDE. V letošním roce se vydavatelství nadechlo k prozatím nejhorečnatější činnosti, když vydává hned tři desky najednou. O novince Terminal State si přečtěte více ZDE, my teď ale soustředíme na zbylé dva přírůstky. První má na svědomí dvojice Pyrroline, pro kterou album "Ruins Outlast" je už třetí v pořadí. Patnáct skladeb se nese v duchu tvorby kapel legendárního labelu Zoth Ommog, přičemž asi nejvíce připomene kombinací temných spodků a vokálů spolu s jemnou melodickou linkou Mentallo & The Fixer. Posuďte sami.

 

 

Na méně experimentální notu zahraje i projekt ze severního Německa tEaR!doWn. I když funguje od roku 2004, svojí debutovou desku "Clouds Cover The Sun" vydává až v těchto dnech. Kolekce o 14 skladbách je mnohem rozmanitější jen novinka Pyrroline. Od temných Skinny Puppyovských balad jdeme přes střední tempa ála yelworC až k relativním vypalovačkám v duchu Evil Toy nebo starých L'ame Immortelle. V prvnímu disku je navíc připojen ještě druhý, který obsahuje remixy skladeb tEaR!doWn od celkem čtrnácti projektů, mezi nimi jsou například Amnistia, To Avoid, Brain Leisure nebo kolegové Terminal State.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Visit us at:<br />https://www.facebook.com/teardownmusic<br /><br />Check our new videos at Youtube:<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=2VrsD0eC69E<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=jId4adwk1es

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.