Let´s go Krystal System! Nové album Rage už nám šlape na paty.

Paříž volá! Hola, hola! Žádné víno, ženy, ale zpěv a nové album Krystal System.

 

Krystal_System_-_Rage

 

Tak už jsou tu opět – pařížská dvojka, která si říká Krystal System a tentokrát rovnou s novým albem "Rage". Ten, kdo toto hudební složení sleduje, jistě si pamatuje velmi dobře přijaté zejména druhé album "Underground".

Krystal System se nám opět posunuli a ukázali své další možnosti.  Provokativní ženský vokál a lehce destruktivní mužský hlas si jistě najde opět své posluchače a nebo jejich řady rozšíří. V některých momentech jsem byla překvapena, zda stále se jedná o jednu a tu samou kapelu. Od rockových kytar přes elektronické basové linky a při poslechu můžete koketovat i s punkem.  No, pane jo! Krystal System jsou osobití v tom, že Vám naservírují  unikátní směs stylů, což úplně není tak jednoduché. Samotní Krystal System považují  obal desky jako třešničku na dortu a je vidět, že autorem je pařížský designový odborník. Posuďte tedy sami, jak se Vám líbí.

Název alba "Rage" koresponduje s tím, co dostanete, i když výklad může být různý. I tentokrát nové album vychází u vydavatelství Alfa Matrix.

 

Tracklist nového alba "Rage":

01-Rage

02-Paradise

03-The next light

04-Hurricane

05-La lame dans ta main

06-I wanna be

07-Tyler's Waltz

08-Parasites

09-A quick pray

10-26 days

11-Heroes

12-Fantôme

13-Bye

 

Krystal System - Rage (video clip)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.