Lisa Gerrard vystoupí letos v Česku ještě jednou. Jako host The Mystery Of The Bulgarian Voices.

Tisíce fanoušků se už měsíce těší na koncertní návrat legendárních Dead Can Dance do České republiky. Koncert, který bude průletem čtyř dekád fungování dvojice proběhne 24. června, je už dlouhou dobu definitivně vyprodán. Pro ty, kteří jsou smutní, že se na ně lístky nedostaly, máme dobrou zprávu. Zpěvačka Lisa Gerrard se totiž letos objeví na pódiu ještě jednou, a to jeho vzácný host bulharské sboru The Mystery of the Bulgarian Voices!

Slovutný sbor The Mystery of Bulgarian Voices (nebo také Le Mystere des Voix Bulgares) vydal v loňském roce nové album s názvem "BooCheMish", které je právě výsledkem spolupráce s Lisou Gerrard, zakladatelkou a zpěvačkou skupiny Dead Can Dance. Jen připmeneme, že na projektu "BooCheMish" se podílel také Skiller, bulharský mistr světa v beatboxu. Skiller vystupoval mimo jiné se Shaggym, Stereo MC´s a Transglobal Underground. Na podzim 2018 oznámené koncerty ve Španělsku, Portugalsku a Polsku byly velmi rychle vyprodány. Proto neváhejte, zakupte si svou vstupenku včas a nenechte si tak ujít tento jedinečný hudební zážitek!

Koncert proběhne 15. října v pražském Divadle Hybernia. Lístky už jsou k dispozici na portálu GoOut v cenových relacích od 690 až do 1790 Kč. Více ZDE.

Lisa Gerrard and The Mystery of Bulgarian Voices  - Mani Yanni (live 2017)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.