Dawn of Ashes zatahují oblohu novou deskou Anathema

Jestliže chcete vyděsit své malé děti a ukázat jim, jak mohou znít zvuky pekla, sáhněte po novém albu industriálních Američanů Dawn Of Ashes.

 

Dawn_Of_Ashes_-_Anathema

 

Kristof Bathory táhne v hudebním světě bárku nazvanou Dawn of Ashes. Sám sebe pasuje za ikonou zla, která se prý snaží o to, aby se Vaše noční můry staly realitou. Jeho tvůrčí začátky šahají do roku 2001 a žánrově se pohyboval v oblasti harsh EBM a aggrotech. V roce 2005 vydal své první demo album "Sacred Fever", na které navázal v rychlém sledu a stejném duchu dalšími dvěma řadovkami "In The Acts Of Violence" a "The Crypt Injection". Zvuk DoA se ale v průběhu let vyvíjel. Na následující desce "Genocide Chapters" si totiž Kristof začal zahrávat i s prvky metalu, rocku a dalšími formami "agresivní" hudby.

Ale abychom se dostali do současnosti. Nové album Dawn of Ashes nese název "Anathema" ("vyzvednutí" nebo ozvláštnění) a naleznete na ní prý čirou nenávist, vize hrůzy, sexuální perverze a další šokující obsah. Není divu, že albu, které kombinuje ebm, orchestrální prvky a death metal se jako host podílel Nero Bellum z podobně laděných Psyclon Nine, ale také Gary Zon z Dismantled.

Tracklist alba "Anathema":

1.Anathema (Part I - Scorned Upon)
2. A Breathing Holocaust
3. Poisoning the Steps of Babel (feat. Nero Bellum)
4. Insidious (Of the Judas Breed)
5. Sex, Blood, & Black Magic
6. Anathema (Part II - Burned at the Stake)
7. Ending a Harrowing Wish
8. Morphine Addiction
9. Torture Device (The Final Formula for Torment)
10. Systematic Guillotine
11. Scars on Scars (feat. Gary Zon)
12. Anathema (Part III - Primordial Abomination)

 

Dawn of Ashes - Poisoning the Steps of Babel (feat. Nero Bellum)

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pořád nemůžu přijít na chuť téhle desky
Me to bavi.. <br />Akorat mi to zni spis jako nejaka "fiktivni" deska od dimmacu z obdodi "death cultu" nez nejakej aggrotech... 8)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.