V dubnu vám přivezeme postpunkové trio Spectres, Voyvoda a Shemale Zero!

Po nepopíratelné převaze electro večírků je na čase udělat si radost pořádným rachotem postpunkových kytar. Je to už pořádně dlouhá doba, co jsme u nás hostili nějaké to klasické gothic pogo a to se musí změnit. Nikdo tuhle funkci nenaplní líp než temně punkoví sígři Spectres

spectres_voyvoda_shemale_poster_web

Se zpěvákem vypadajícím jako vzkříšená verze Sida Viciouse ze squatů Vancouveru dorazí 28.4. do Prahy kytarová pětice Spectres. Kanadská kapela, která na rozdíl od mnohých současných postpunk revivalů své odkazy na Christian Death, Bauhaus či Joy Division myslí a hraje opravdu vážně. Pokud jste si za poslední měsíce s čírem a rozervanými hadry všude připadali tak nějak neadekvátně, tenhle večírek je čistě pro vás.

 

Tying Tiffany - One Second
SPECTRES-Live at Varning V

 

Sestavu doplní loni prověřená špička současného bulharského undergroundu, zpívající revolucionář Filip v čele atmosferické balkan post/wave bandy Voyvoda, která se do Prahy vrací s novou deskou a rozšířenou sestavou. 

 

Voyvoda- USO

 

Úplnou novinkou pak u nás bude sbratřený experimentální projekt z bulharské Sofie, mrtvolní námořníci ze Shemale Zero. Tahle divoká dvojka hraje něco vzdáleně označitelného jako "artpunk", za své největší vlivy pak uvádí porno, osmdesátky, death metal a popart, což o ní prozradí zřejmě nejvíce. Libůstka pro milovníky minimal synťáků a zvráceného gothic fetiše.

 

{vimeo}17917781{/vimeo}

shemale ZERO - Paramour 

 

Všechny tři kapely se představí v neděli 28. dubna na komorním večírků v žižkovském klubu XT3, každoročním útočišti temného setkání Prague Gothic Treffen.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Vy se teda cinite. ;) sice xt3 nemusim ale ujit si to nenecham... :-)
Dík moc!! Na may dayi jsem je prošvihnul asi o hodinu tak jsem rád že si to vynahradím
I pres ty hrozny zvukovy podminky v K4 to byl mozna nejlepsi kytarovej koncert roku. Spolecne s timhle doprovodem a lepsi technikou v XT3 to bude myslim fenomenalni navrat! tesime se jak svin,

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.