VNV Nation vydají v září nové album a vyrazí na turné

Pravidelný dvouletý rozestup mezi řadovými alby futurepopových velikánů VNV Nation zůstane zachován. Ronan Harris a Mark Jackson vydají v září nové album a s ním hodlají procestovat celý konec letošního roku, ale i následujích 365 dní označených číslovkou 2014.

 

VNV_Nation_2011

 

Nové studiové album VNV Nation se bude jmenovat "Transnational". Datum vydání kapela stanovila na září tohoto roku. Po vydání novinky bude, jaké překvapení, následovat turné. Ovšem v duchu titulu nové desky se kapela bude bude snažit cestovat tak daleko, jak jen to bude možné. Ronan a Mark odhadují, že propagací deváté řadovky zabijí konec tohoto roku, ale i celý další rok 2014. První termíny turné budou budou prý zveřejněny příští týden.

Další zpráva z tábora nejznámější tvrdě elektronické kapely z Irska se váže k záznamu loňského unikátního vystoupení VNV Nation v řadě "Gothic Meets Classical". Vzhledem k technickým problémům je kompletní záznam koncertu zcela nepoužitelný. Ronana technický problém záznamového zařízení vyprovokoval k usilovné práci s aranžérem symfonických úprav skladeb VNV s cílem zaznamenat jejich orchestrální podobu alespoň ve studiové podobě. Plánované album bude obsahovat skladby, které byly provedeny na loňském "Gothic Meets Classical" večírku, dvojice ale dává nový kabát i skladbám, které loni nezazněly. Ronanovi se přednes repertoáru VNV Nation v netradiční podobě zalíbil, a tak se účastníci plánované letošní "Gothic Cruise" můžou těšit na recitál výběru skladeb VNV v provedení s klasickým pianistou.

VNV_Nation_-_Gothic_Cruise_2013

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.