Podívejte se na divoké zvíře darkwave čarodějky Hante.

Hélène de Thoury ladí na novou desku klipem a singlem, inspirovaným příběhem producentské hvězdy Steva Aokiho.


Začátkem roku jsme vás upozorňovali na novou desku "Fierce" projektu Hante., jejíž název dával tušit slušnou divočinu (četli jste). A první singl pojmenovaný "Wild Animal" tuhle tendenci jen potvrzuje.

Helen ke skladbě říká: "Napsala jsem tenhle song hned poté, co jsem na Netflixu dokoukala dokument “I’ll Sleep When I’m Dead” o DJovi a producentovi Steve Aokim. V jednom momentu mu přijde zpráva, že jeden z jeho nejlepších přátel právě umřel na předávkování drogami. A Steve musí jít na stage a hrát.

Takže hraje, vidíme ve zpomaleném záběru světla, stroba, tančící lidi jak se baví, zatímco Aoki prožívá velmi těžký chvíle. Dává ze sebe všechno a přitom brečí. Jeho dlouhé vlasy létají vzduchem a vypadá to, že zdivočí. Takhle scéna ve mně zarezonovala a text popisuje přesně tenhle okamžik, kdy nad sebou ztrácí kontrolu. V tomhle momentu se v dokumentu říká, že ten jeho zemřelý přítel vždycky říkal 'vyhladov Ego, nakrm duši' a proto tahle slova používám i já."


K singlu vzniknul i vizuálně nabouchaný klip, který režírovala dvojice Jeremy Carne a Nikolas Kasinos. Podaří se hlavní hrdince vymotat ze zacyklené časové smyčky? Podívejte se sami.

Hante. – Wild Animal

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.