Mrkněte na merch k XIII. Prague Gothic Treffen

 Jak budou vypadat trika, tašky a batohy, které si letos můžete odnést na památku z PGTčka?

Pravidelní návštěvníci Prague Gothic Treffen si nejspíš všimli, že ke každému ročníku vždycky nachystáme limitovaný počet triček, tašek a batohů s PGTčkovou tématikou, které jsou k mání jen a jen na místě. A jak víte, PGT motivy se pak už nikdy potom nedotiskují. Letošní rok samozřejmě nebude výjimkou a protože jsme tak natěšení, že to do pátku nevydržíme, chceme se s vámi podělit o fotky merche už teď.

I letos budete tedy mít možnost pořídit si triko z kvalitního textilu (100% bavlna), o jehož vizuál se tentokrát postarala Nova Art (https://www.facebook.com/pg/nova.artist.cz/). Tašky a batoh navrhla Zini Black a její potisk jsme umístili na bagáž s označením Fair Wear Foundation, což znamená, že byly vyrobeny s ohledem na pracovní podmínky dělníků a udržitelnou výrobu. A určitě snesou i každodenní používání, žádné šizení na průsvitnou látku!

Výsledek si můžete prohlédnout na fotkách a pokud se vám něco z toho bude líbit, prostě si pro to přijďte k nám na stánek s merchem. Jen radíme s jejich nákupem  moc neotálet, protože jsou většinou dost rychle pryč, tak ať pak nejste smutní...

Za fotky děkujeme modelům Amy a Mikimu!

PGT triko

PGT triko

PGT triko

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Merch vypadá dobře, normálně bych ho nesháněl ale s takovým modelem beru. Bude dělat i další fotky???

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.