Jaz Coleman vydá knížku a symfonii... pokud ho fanoušci podpoří

Démonický předák Killing Joke nám odhalí svou tajnou historii i druhou symfonii.

KJ

Pokud si vzpomenete, v polovině prázdnin jsme vám psali o tom, že se Jaz Coleman, zpěvák věrozvěstů Killing Joke, ztratil na Saharu poté, co zrušil plánované megaturné s The Cult a The Mission (a pokud si to nepamatujete, připomeňte si to tady). Už tedy své "zmizení" komentoval slovy: "Zrovna dokončuji svou knihu a pracuji na novém projektu – k čemu tolik povyku?". A nelhal. Obě dvě zmíněné věci jsou totiž dokončeny.

Kniha dostala název "Letters from Cythera", který se odkazuje (mimo jiné i) na skladbu "In Cythera" (ta zase odkazuje na stejnojmenný ostrov Kythira) ze zatím poslední řadovky "MMXXII". Jaz její obsah shrnuje: "Kniha 'Letters from Cythera' nastiňuje, jak okultní vědy formovaly mou životní filosofii, můj systém pro osobní renesanci (supersyntézu). Podává také detailní zprávu o mé skryté historii a vztahu s hermetismem, vědami o Zemi a kabalistickými inovacemi." 

Spolu s knížkou vychází i deska "The Island", Jazova druhá symfonie, která "zachycuje momenty rozjímání a oslavuje mé novozélandské občanství". Asi i proto symfonii nahrál Auckland Symphony Orchestra.

Oba dva kousky se dají pořídit buď zvlášť, nebo dohromady přes portál PledgeMusic. Fanoušci sice Jazovi zatím dali jen 53 % potřebné částky, ale vzhledem k tomu, že deska i kniha jsou už prý skoro vytištěné/vylisované, s největší pravděpodobností vyjde tak jako tak. Přesto máte možnost umělce podpořit i sami, jistě to ocení a výsledek bude stát za to...



Jaz Coleman o novinkách 

mohlo by vás také zajímat

randomnessec13