Další informace k pražskému koncertu Project Pitchfork

Pražský koncert Project Pitchfork se blíží.

 

project_pitchfork_prague_2012

 

Příští neděli 4. listopadu bude klub Rock Café vyhrazen všem příznivcům německé elektronické legendy Project Pitchfork. Jak už víte z našich předchozích článků, speciálním hostem bude belgická darkwave kultovka The Breath of Life. Celý večer ovšem začne a skončí v ryze českém duchu: Pozice předskokana se zhostí pražská synthpunková formace Magpie, celý večer naopak zakončí afterparty pro zasvěcené, kterou bude dirigovat DJ Kootcha. Pokud patříte mezi lovce upomínkových předmětů, měli byste s sebou vzít dostatek financí, kapela nabídne bohatý merchandise za opravdu příznivé ceny.

Na koncert se můžete naladit už v pátek 2.listopadu od 19 hodin poslechem Radia 1, kde v rámci pravidelného pořadu CD nonstop zazní album Project Pitchfork z roku 1994 "IO". V den koncertu si pak na stejné stanici můžete poslechnout mezi jednou a druhou hodinou odpolední živý rozhovor s Peterem Spillesem.

Sledujte i nadále naše stránky, chystáme pro vás soutěž, ve které můžete vyhrát účast na Meet & Greet s Project Pitchfork! Dnes navíc exkluzivní rozhovor s Project Pitchfork odvysílá pořad Dark Wave na Radiu Wave. Od 22 hodin.

 

Project Pitchfork - LIVE 2012 - Trailer

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.