První obrazy z hororové novinky Evil Dead

Obsesivní snahy hororových webů vypátrat sebemenší novinky ohledně léta připravovaného remaku hororu Evil Dead konečně míří do finále. Po 3 letech kultu skutečně znovu ožívá.

Evil-Dead-Hi-res

Bloody-Disgusting.com, vytrvalý detektiv všech hororových nerdů, přináší první obraz z natáčení (viz výše) , novinkové logo a především rozhovor s tvůrci i hereckým kultem Brucem Campbellem. 

Informační stánek chystané produkce FilmDistrict potvrdil na newyorském Comic-Conu release filmu na jaro příštího roku. Bruce (ex-Ash z předchozí kultovní série) prozradil, že kromě hereckého angažmá nabízí s původním filmovým štábem poradenství všem novým tvářím natáčeného snímku o vraždící kletbě z lesa. Jeho slova potvrdila obávanou absenci takového množství komediálních prvků, které najdeme v originále a které přiznaně přičítá mizerným hereckým výkonům. Ačkoliv prozradil, že se autoři snaží vyvarovat "orgii digitálních záběrů", je zřejmé, že tlející modelínu tentokrát zastoupí moderní technika. 

Evil-Dead-Banner

Režisér Fede Alvarez na stále nejasnou otázku, jestli se jedná o remake nebo pokračování sdělil: "Ten pojem nic moc neznamená, je to jen věc marketingu. Je to prostě film, je 90 minut dlouhý a jmenuje se Evil Dead. Je to o pěti lidech, co jedou na chatu, jedna postava se chce zbavit závislosti a zavřít se s dobrými přáteli uvnitř. Takže to udělá a objeví nekronomicon. Takže je to remake? Já nevím."

 

Celý rozhovor si můžete přečíst zde.

 


Bruce Campbell v NYC rozdává dolary za tetování ze snímku Evil Dead...

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.