Lakeside X pronikají do zahraničí - poslední dvě alba vydává label Black Rain

Promotérské aktivity Sanctuary.cz přináší první ovoce. Jedním z nejsladších je čerstvá informace, že německý label Black Rain zahořel láskou k domácí dark elektropopové čtveřici Lakeside X a vydá jim v licenci jejich poslední dvě desky.

Lakeside_X_-_City_Pf_Red_Lights_corl_400x400

 

A jak propaguje Pražáky ve svém promo textu samotný Black Rain?

"Lakeside X je novým členem Black Rain rodiny! Kapela je velkým překvapením z České republiky. Vyzrálá formace hraje osobitý indie pop ve duchu Placebo, Depeche Mode & Co. Vydavatelství Black Rain je hrdé na to, že vám může představit poslední album "City of Red Lights" v celosvětové distribuci. Datum vydání je stanoveno na 14. září. K desce bude přiložen zvláštní bonus, a to předchozí album z roku 2007 "Exit: Nowhere". Už teď si můžete album předobjednat v našem internetovém obchodu blackrain.de/shop. Jste zvědaví? Tak si poslechněte jeden ze songů kapely, ke kterému byl vyroben videoklip:"

Za Sanctuary.cz přejeme hodně spokojených zahraničních posluchačů a doufáme, že vydání desky přinese kvartetu i koncerty za hranicemi České republiky.

 


Lakeside X - Bloodflies

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Gratuluji Lakeside X. Tak toto je super zpráva. Tato formace - mimochodem pro mne v tuzemské scéně absolutní jednička - má na to aby našla v zahraničí spoustu fans. Držím palce a věřím, že toto je a bude jen a jen správný krok, který nemůže pro nikoho skončit zklamáním ;-) Těším se na další novinky týkající se Lakeside X.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.