Klub Necropolis končí - přijďte se s ním 30.7. rozloučit

Necelý rok trvala pohádka jménem Necropolis. Klub, který vznikl pár týdnů po pádu Exitu Chmelnice, se koncem července zavírá. Přijďte tuto skutečnost zapít na večírek 30. 7. s prestižními DJi.

 

Necropolis

 

V pondělí 30.7. 2012 se uskuteční afterparty, která značí ukončení provozu klubobaru Necropolis na Vinohradské třídě v Praze. Pořádala se zde halda námi podporovaných především DJských večírků (Saturday Night Freezer, BatSave, Burning Chrome...), ale také jsme zde spáchali Silvestrovskou veselici s DJ De'Athem a Cyberpaganem a koncert Cabaret Grey a Joy/Disaster. To všechno je tedy téměř uzavřenou kapitolou. Přijďte tedy v pondělí vzát Necropolis hold. K tanci a poslechu budou hrát DJs Mirage, Nephilim, Daniael a další. Pivo a panáky budou za zlevněnou cenu aneb musí se to vypít! Tak do toho!

 

Cabaret Grey - Sarah (Live @ Necropolis, 18.02.2012)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

wtf?! co se stalo?
co to?<br />1. nastesti jsem v bratislave, jeste bych se tam opil<br />2. nanestesti jsem v blave, napijte se za me
30.7. tam přijdu - R.I.P. NECROPOLIS. :-(
Přijdu sice později, ale dorazím určitě...<br />Naposledy se zkalit, protože od úterka vlastně nebudu mít kam se jít odreagovat...
No, co by se stalo...doba je zlá, lidi nemaj prachy a tak je neprochlastaj. Těch pár lidí který tam choděj rádi klubu nezaplatěj skoro ani nájem, kterej je na Vinohradský docela brutální. R.I.P. a večer na viděnou a pak snad někdy někde...doufejme, že vznikne dostačující nástupce ;)
Pohádka?<br />Aaaaand it's gone.
Klubova spasa prazsky sceny je jednoznacne v kapitalu a energii z venku, jeden neuspesnej pokus ze Statu a nenaplneny idealy z Norska i Spanelska uz jsme tu sice meli. Porad ale musime doufat, ze se tu zjevi dalsi odvazlivci :) Chce to prachy do zakladu a trochu vic invence a klub nakrmit rozhodne pujde.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.