Prague Gothic Treffen 7 odhaluje další zahraniční DJ stars

Před 14 dny jsme vám prozradili, jací zahraniční DJs vystoupí na letošním Prague Gothic Treffen večírku na tvrdě elektronické stagei. Tentokrát se zaměříme na hvězdy, které budou okupavat kytarový parket. Těšte se na přesun do současného gotického Berlína!

 

PGT7-_03_-_with_gothic_Berlin

 

Rovnou trojici DJs z německé metropole nabídne kytarová stage sedmého pokračování DJského večírku Prague Gothic Treffen.

Začneme Frankem Vollmannem. Ten se do prostor XT3 klubu vrátí po necelém roce. Minulý rok se zde představil na Halloweenském večírku jako polovina The Dirty Weather Project vol.2 po boku Lucase Lantiera ze Cinema Strange s kytarou v ruce. Tentokrát se postaví za CD přehravače a představí nám svojí selekci v gothic rockovém duchu. Parťáky mu budou nanejvýš ostřílení DJs, kteří nedávno znovu naplnili parket Werk 4 se svým večírkem When We Were Young v rámci slavnosti Wave Gotik Treffen.  

Ian P. Christ je DJ řady klíčových žánrových večírků současného Berlína. Mezi ně patří DEATH # DISCO (www.death-disco.de), CEREMONIES (www.ceremonies-berlin.de), REMEMBRANCE DAZE (www.remembrance-daze.com), RESURRECTION nebo už zmíněná přehlídka WHEN WE WERE YOUNG. Vedle toho je redaktorem Gothic Magazínu (www.gothic-magazine.de) a promotérem řady koncertů (jejich seznam najdete zde - www.facebook.com/ianpchrist/info) a booking manažer své agentury Hidden Treasure (www.hidden-treasure.de), která zastupuje mimo jiné Frank The Baptist, Joy/Disaster, Ulterior nebo Dream Affair.

Třetím do party je Thomas Thyssen. Ten kromě mnohaletého DJování na žánrových akcích se na scéně angažuje jako šéfredaktor časopisů GOTHIC Magazine a GOTHIC lifestyle, se svým bratrem Ralfem je spoluzakladatelem legendární noci PAGAN LOVE SONGS, spoluorganizátorem desítek koncertů a hudebním redaktorem řady dalších tiskovin, mezi kterými vyjímáme Deathrock Magazine, Sonic Seducer, Orkus, Zillo nebo Drop Dead Magazine.

 

Veškeré informace o akci hledejte na www.sanctuary.cz/pgt.

 

Televizní profil Thomase Thyssena (v němčině)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.