Dirk Scheuber z Project Pitchfork bojuje se závislostí na alkoholu

Účastníci festivalu Industrial Booom si zúženéhio line-upu Project Pitchfork všimli už minulý měsíc. Management minulý týden vydal prohlášení, které objasňuje, co za absencí Dirka Scheubera vězí.

Stručné prohlášení managementu Project Pitchfork zní takto:

"Dirk Scheuber se nezúčastní nadcházejících show Project Pitchfork. Bere si na nějaký čas oddech, aby bojoval se svou závislostí na alkoholu. Jsme na něj velmi hrdí, že se svému problému postavil čelem. Učinil tak významný krok kupředu. Jako kapela ho budeme v tomto těžkém období plně podporovat."

To znamená, že Project Pitchfork se bez jeho účasti budou muset obejít na nadcházejících podzimních koncertech. Dirk navíc zastavil práci i na svém připravovaném albu sólového projektu The Shikara Saints.

Sám fanouškům poslal na začátku tohoto týdne tento osobní vzkaz:

"Velké poděkování za vaše slova slova podpory a zdravice, které mi posíláte. Díky opravdu na stotisíckrát. Moc mně vaše podpora dojala. Jsem právě na cestě k zotavení, k tomu, abych mohl znovu vystupovat na scéně s Project Pitchfork. Také děkuju klukům z kapely za jejich pochopení a podporu. Potřebuji jen znovu nabít baterie, zklidnit se a to vyžaduje nějaký čas. Dirk (Scheubi) Scheuber"

Tak i my se připojujeme a přejeme brzké uzdravení!

 

Project Pitchfork - Beholder

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak at to Scheubi zvladne. V Budapesti na Industrial Boom bylo znat ze chybi... Nemyslim na zvuku, ale spis to ze vzdycky lidi dovede pobavit. Bez nej proste nejsou kompletni. Tak at je brzy ok.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.