Film "Iron Sky" bude mít v Česku premiéru v červenci

Černá sci-fi komedie "Iron Sky" o nacistické invazi na planetu Zemi ze základny na Měsíci zamíří do českých kin! Premiéra filmu, který získal i v Česku slušnou progagazi skrze "skandální" koncert Laibach, je stanovena na 12. července letošního roku.

 

Iron_Sky_-_poster_crop

 

Světovou premiéru si "Iron Sky" odbyl už v únoru na německém Berlinale. Začátkem dubna se film objevil v německých a skandinávských kinech. Jen během velikonočního víkendu na film do kin přišlo přes 250.000 návštěvníků. O tom, zda se vůbec dostane do domácí distribuce se dlouze spekulovalo, ale vypadá to, že zodpovědnost na sebe vzala distribuční společnost Film Europe Media Company, která podle magazínu Fanzine.cz podepsala smlouvu na práva k filmu minulou středu. Pokud vše dobře dopadne, tak vám už brzy přineseme na stránkách Sanctuary.cz recenzi na film, který doprovází soundtrack slovinských Laibach, od našeho zahraničního spolupracovníka.

 

Iron Sky: The First Four Minutes

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Mohu se zeptat, odkud čerpáte informace o plánované české premiéře? Děkuji.
"O tom, zda se vůbec dostane do domácí distribuce se dlouze spekulovalo, ale vypadá to, že na sebe vzala distribuční společnost Film Europe Media Company, která podle magazínu Fanzine.cz podepsala smlouvu na práva k filmu minulou středu." ??
Skutečně, máte zřejmě pravdu. Na stránkách zmíněné distribuční společnosti je záložka Iron Sky v sekci připravujeme. Už jsem málem nedoufal, že by k premiéře došlo. Děkuji za informaci!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.