Triarii se po dvou a půl letech vrací do Prahy.

triarii_sV sobotu 24. března poctí Prahu svou návštěvou berlínský projekt Triarii ve společnosti tajuplného projektu Stor.








 

Každý zasvěcený příznivce stylů jako dark ambient, industrial, martial, neofolk ví, že koncerty těchto žánrů jsou v naší zemi velmi řídké a o to větším svátkem jsou pro všechny milovníky této hudby. Na sobotu 24. 3. 2012 (v klubu K4) chystá Epidemie Records další z pozoruhodných večírků.

Triarii 
je berlínský projekt, patřící v současné době k tomu nejlepšímu, co orchestrální martial industrial/neofolk  scéna nabízí. Na svém kontě mají čtyři alba, nejnovější  "Exile" vyšlo v prosinci minulého roku.  Příznivcům těchto žánrů jistě neušel ani projekt TriOre, kde se sešli lidé z Triarii a Ordo Rosarius Equilibrio a demonstrují zde svou vášeň pro apokalyptický dekadentní industriální pop.

Triarii se v Praze poprvé představili v říjnu 2009 na festivalu Prague Apocalyptic Evening II., kde sklidili velice kladné ohlasy a redaktor Sanctuary.cz Pavel Zelinka jejich vystoupení zaznamenal takto:

"Pánové vedení charismatickým Christianem Erdmannem nastoupili v oblecích s vestami a pracovně vyhrnutými rukávy. Pouze absence klotových rukávů je odlišovala od prvotřídních prvorepublikových úředníků.  Spoluhráči Axel Frank a Volker Neumann se postavili z obou stran za baterii kotlů a spustili nekompromisní neofolk se silně vojensky apokalyptickým nádechem.

 

Triarii

Ne, že bychom podobnou muziku neslyšeli například od Puissance, Les Joyaux De La Princesse nebo starších Der Blutharsch. Triarii ale celý koncept, až na průměrnou zadní projekci, dotahuje do dokonalosti. Výrazná a okázalá gesta, přísná deklamace, bombastické aranže a v případě TRIARII se konala i maximálně „živá“ a přesvědčivá prezentace. Kapela prosvištěla ve svém hodinovém setu svoje největší hity a zřejmě pro nezvykle vřelou odezvu kotlíku pod pódiem přidala ještě jednou kousek Ode To The Sun."


Nyní tedy po dvou a půl letech bude Praha svědkem jejich druhé návštěvy, která se uskuteční v komorním klubu K4, který svou atmosférou a akustikou ještě zvýrazní celé vystoupení.

Namísto původně avizovaných Skrol, kteří byli nuceni sobotní koncert ze zdravotních důvodů zrušit, vystoupí před Triarii tajemný, ponurý, rituální dark ambient / industrial Stor.

Více informací na: www.epidemie.cz

Triarii (D), Stor
24. března 2012 (začátek koncertu 20:00)
Praha, Klub K4 (Celetná 20)
Vstup:  350,- Kč (pouze na místě)

 

triarii_vpraze

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.