V červnu v Praze zahrají Duran Duran

Jedna z nejúspěšnějších anglických popových kapel Duran Duran zavítá po sedmi letech opět do Prahy!

 

Duran_Duran_2012_-_Praha

 

V rámci svého "All You Need Is Now World Tour 2012" s sebou Duran Duran 27. června do pražské O2 Areny přivezou nejen své největší hity, ale i nové skladby ze stejnojmenného aktuálního alba. Fanoušci se tak mohou těšit nejen na nesmrtelné hity jako Wild Boys, Rio, Girls On Film, The Reflex, A View To A Kill, Notorious, Ordinary World ale i novinky jako Girl Panic! nebo All You Need Is Now.
Kapela vyjela na světové turné krátce po vydání svého nejnovějšího alba "All You Need Is Now" loni na jaře. Po odehrání několika koncertů v Evropě a Severní Americe zavítali členové kapely do Tichomoří, kde je v těchto dnech a týdnech čeká série koncertů v jihovýchodní Asii a Austrálii. Pro velký úspěch a úžasný ohlas od fanoušků se skupina na začátku léta vrátí do Evropy a tentokrát nemine ani Prahu.

Vstupenky na pražský koncert v cenách od 890,- Kč jsou v prodeji na terminálech SAZKA od čtvrtka 15. března, od pátku 16. března do 25. června je možná i jejich rezervace na www.sazkaticket.cz. Kapacita koncertu je nastavena na cca 7000 návštěvníků.

 

Duran Duran - Girls On Film

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.