Vstupenky na pražský koncert Dead Can Dance jdou do prodeje

Dnes, to znamená v pondělí 5. března, začal předprodej vstupenek na pražský koncert znovuobnovených Dead Can Dance. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro v cenách od 790 do 1.590 Kč.

 

Dead_Can_Dance_-_logo_2012

Já a Lisa se velmi těšíme na společnou práci ve studiu. Začali jsme skládat písně pro nové album na podzim 2011. Závěrečná fáze nahrávání proběhne v Quivvy Studios v Irsku na začátku letošního roku. Půjde o ´jarní´ desku, která vyjde v době, kdy se probouzí příroda. Naše plány na turné se také vyvíjejí dobře, shromáždili jsme skvělé muzikanty, kteří s námi vyjedou a kteří se na chvíli zřekli své vlastní kariéry, aby s námi hráli písně z nového alba a také nová aranžmá skladeb z archivu,“ říká k turné Brendan Perry.

To, o čem snily řady fanoušků, se stává skutečností: 10. října 2012 v Kongresovém centru Praha vystoupí v rámci svého reunion turné legendární skupina Dead Can Dance, kterou tvoří hudebníci, zpěváci i skladatelé Lisa Gerrard a Brendan Perry. Na koncertě kromě nejznámějších skladeb své historie zároveň představí písně z  připravované nové desky, která vyjde také letos. Evropské turné obsáhne 22 měst a začíná 19. září v tureckém Istanbulu. Jde o vůbec první společné koncerty od úspěšného turné v roce 2005.

 

Dead Can Dance - Song Of The Sibyl (live)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Možná by nebylo zbytečné popsat praktiky pořádajíci agentury Charm music. Vstupenku na jméno a u vstupu se legitimovat občanským průkazem. Zachází se zde až někam mimo zákony platné v ČR.
A to ma zabranit vekslovani se vstupenkama?
přesně tak
To ne. K tomu je omezení prodeje na 4 ks na osobu. K čemu je tato buzerace se zatím nikdo z Charm music nevyjádřil.
No to je zase divnost...
Jak ale bys chtěl předejít velkému vekslování s lístky? Už teď, po dvou dnech, je 2/3 lístků v čudu. Jasně, že bude vyprodáno. A být v kůži pořadatele, který se dívá, jak pár lidí se stovkami lístků stojí před Kongresákem a šmelí a šroubuje cenu neskutečně vysoko, to bych rozhodně nechtěl. Ta zlost by se totiž obrátila právě na něj.
?? Ja mam normalka lupen z ticketpra a nikdo po me obcanku nechtel..<br />Jinak popsal si vcelku beznou praxi z fotbalu.. Ale necekal jsem ze tak brzo to bude i na koncertech.. Inu fandove DCD jsou asi pekny chuligani :D :D
V Ticketpro ne, ale v Kongresovém centru Tě budou legitimovat. Když se něco neočekávaného stane a nebudeš moci jet tak co uděláš? Nikomu jí nemůžeš předat, protože nebude souhlasit jméno na občance. Je to podle mě prachsprostá buzerace. Doufám, že Charm music brzy skrachuje a podobné akce bude pořádat někdo rozumější.
No ale po me nikdo nechtel ani nejaky udaje.. Mam normalne "holou" vstupenku... <br />Hele jak jsem psal, ja jsem na tyhle nesmyslny buzerace uz zvykly odjinud... Nema smysl se tim nejak na**rat :)
Já také a musel jsem jí vrátit a nechat si vytisknout jinou. Z Ticketpro mi odpověděli, že mě s ní nemusí pustit dovnitř. Kontaktoval jsem i Charm music, ale nikdo se neobtěžoval odpovět. Jinak máš pravdu nemá cenu se rozčilovat. Pitomci jsme a budeme obkopováni neustále.
WTF teda.<br />Tak to se jeste asi taky poptam.. :)
Ofišl zpráva od Charm Music:<br />Vstupenky na koncert Dead Can Dance v Kongresovém centrum Praha 10.října 2012 budou prodávány výlučně jako nepřenosné. Nepřenosné znamená, že každá jednotlivá vstupenka je vázána na konkrétní osobu, jejíž jméno je na vstupence vytištěno. Plné jméno vytištěné na vstupence musí souhlasit s jakýmkoli průkazem totožnosti držitele vstupenky, promotér má právo neumožnit držiteli vstup, pokud tyto údaje nesouhlasí. Maximální počet objednaných vstupenek na jednu osobu jsou čtyři.<br /><br />Pro toto speciální opatření jsme se úmyslně rozhodli z důvodů férovosti a to především proto, abychom zamezili nelegálnímu prodeji vstupenek, při kterém často dochází k nabídce za extrémně předražené ceny. Naším cílem je umožnit všem fanouškům stejnou možnosti zakoupit si vstupenky za přiměřené ceny.
Oficiální prodej na pražský koncert probíhá pouze prostřednictvím prodejní sítě Ticketpro, všichni ostatní prodejci nabízející vstupenky na tento koncert NEMAJÍ OPRÁVNĚNÍ k jejich prodeji.<br /><br />Děkujeme za pochopení<br />Charm Music
Tak z tohohle pohledu to dává celkem smysl, ale uznávám, že je to pro návštěvníka dost nepohodlné a přesně jak píše Pavel, když na poslední chvíli třeba onemocní nebo nebude moci vyrazit, tak vyhodil zbytečně litr...
Hlavne je to UPLNA debilita! Ja si ted nekde budu pobihat a menit vstupenku?! Blbouni... Super.<br />Uprimne pochybuju ze prekupnici DCD vubec znaji :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.