Dance or Die doprovodí i Depressive Disorder a frontman Agonoize

Devátá Nosferatu Night vypadá jako pořádný večírek.

nosferatu_night_2012_nstel2


Jak jsme vás před nedávnem informovali (tady), deváté narozeniny goth shopu Nosferatu proběhnou ve velkém stylu. Hlavní hvězdou Nosferatu Night totiž bude německý kult Dance or Die, který se objeví v Praze po dlouhých 17 letech, a italská indusrocková smečka Latexxx Teens, bratříčci slavných glam/cyberrockerů Dope Stars Inc..

A jako by ani to nestačilo, budou české hudební barvy hájit brněnsko-pražští Depressive Disorder a o afterparty se postará DJ Chris L., předák velepopulárních německých hellectro divočáků Agonoize.

Lístky seženete již brzy v předprodeji jak v sítích Ticketstream, tak přímo v prodejně Nosferatu u Václavského náměstí (Štěpánská 36) za více než přátelskou cenu 270 Kč (v případě Ticketstreamu + poplatky).

Party! 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

eh, oni jsou DD teď kytarové elektro?
Definice "Deathrock/EBM" by asi byla trefnejsi, ze? :D
Nosferatu night byla vydařená a povšiml jsem si, že tam bylo pár fotografů, nevíte o nich, zda by se od nich daly získat fotky? Zejména od jednoho z nich, abych neurazil, tak pán s nižším výrobním číslem než průměr návštěvníků, což se poznalo i podle stříbřitého odstínu vlasů - docela bych se k některým fotkám rád dostal, zejména pak fotkám návštěvníků. Miguel

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.