John Lydon se naváží do televizních talentů brzdících vydání desky PiL

Zdá se, že o nové nahrávce postpunkerů Public Image Ltd. se napíše více před, než po jejím dlouze očekávaném vzniku. Lydon nedávno vysvětlil, proč pro ni není možné v Británii sehnat odvážnější label.

John-Lydon-007

Malý krok od upsání se labelu couvli PiL při svých snahách o konečné vydání studiové novinky "This is PiL" zase zpět. Podle zasloužilého provokatéra Lydona je totiž náročné v dnešní době talentových soutěží a televizí prověřených celebrit najít vydavatelství, které má odvahu na kontroverznější kousky a nejedná se jen o bandu "vyčůránků a diktátorů".  

 

O současných hvězdách televizně/hudebního průmyslu prohlásil "Jsou bezvýznamní. A je ostuda,že přebrali a ovládají hudební průmysl...Bohužel se z nich vyklube nějaký fantastický zpěvák, jenže jde jenom o karaoke" .

 

"Víte, pokud by vás někdy zajímalo, proč nejsem u žádného labelu, podívejte se na X factor!", konkretizuje svoje znechucené názory Lydon.

 

Na druhou stranu je ale dobré připomenout, že status "televizní celebrity" v posledních letech živil i samotného Lydona a jeho hudební projekt. Kromě stále omílané reklamy na máslo se v posledních letech objevil v reality show "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!", v konspirační show "Belzer Connection" na téma "kdo zabil princeznu Dianu", vedl dvojici přírodovědných speciálů "John Lydon’s Shark Attack" a "John Lydon Goes Ape" či deratizační seriál "Mega Bugs", který u nás skončil na pultech distribuční sítě Levné knihy.   

 

 

 

 

 

Zdroj: http://www.nme.com/news/public-image-ltd/61237

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.