Ikon zakončují bilanční rok vydáním nového singlu a charitativního CD

Dvacet let činnosti australské gothic rockové legendy Ikon zakončují Chris McCarter a spol. v plné polní - vydáním zbrusu nového singlu "Where Do I Go From Here" a také záznamu úplně prvního koncertu Ikon pod názvem "The Awakening".

 

Ikon_-_Where_Do_I_Go_From_Here



Nový singl "Where Do I Go From Here" je prvním autorským počinem kapely od vydání dva roky staré desky "Love Hate & Sorrow". Elegantní digipack obsahuje nejen titulní kompozici, ale také track City of Night, cover The Big Country Come Back To Me (jako připomínku výročí 10 let od úmrtí Stuarta Adamsona), kousek Distant Memory v 2011 remixu a na závěr remix Where Do I Go From Here.

Ale to není všechno! Ikon vydávají ke konci roku speciální CD "The Awakening", které obsahuje záznam prvního koncertu kapely, jež proběhl 11. prosince 1991! Vystoupení v The Arthouse tehdy proběhlo ve složení Chris McCarter, Dino Molinaro, Michael Aliani a Maurice Molella. Prvních sto kusů digipacku je navíc podepsáno všemi čtyři původními členy Ikon, kteří se v tomto složení viděli naposled před 18 roky.

 

Ikon_-_The_Awakening

 

Všechny zisky z prodeje "The Awakening" budou věnovány na charitativní účely. Konkrétně na charitativní organizaci The Very Special Kids ve Victorii, kteří koná důležitou práci pro zlepšení života dětí s životem ohrožujícími onemocněními. Toto CD je k získávání finančních prostředků registrováno u australské charity.

The Awakening tracklist:
1. Is This My Destiny?
2. As Time Goes By
3. We Walk Alone
4. Tomorrow I Think I'll Die
5. Fear
6. Why
7. Reality Is Lost
8. The Lost
9. Solitude
10. The Awakening
11. Sister Ray

Rehearsal:
12. As Time Goes By
13. Changing
14. The Dream

 



Ikon - Come Back To Me (Big Country cover)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.