Stáhněte si zdarma společný track Whispers in the Shadow a Artauda Setha

Vídeňští occult/gothic rockeři dávají ke stažení novou verzi skladby s hostujícím frontmanem Merciful Nuns. A také oznamují novinky na příští rok.

WITSpromo_szene_2_1266795141_1287398052


Pamatujete si ještě na akci Goth Rock over Prague, kterou jsme pro vás letos připravili? Měli jsme tehdy možnost na jednom pódiu kromě britských Vendemmian vidět i gothic rockové thelémisty Whispers in the Shadow z Vídně a aktuální reinkarnaci Artauda Setha z Garden of Delight, projekt Merciful Nuns. Už víte?

Tuto událost si můžete čerstvě připomenout díky nové a nikdy nevydané skladbě "Amenta Descending", kterou Whispers dávají zdarma ke stažení a na níž najdete hostujícího Artauda Setha. Stahovat můžete až do konce roku z Reverbnation profilu kapely.

V příštím roce se navíc můžeme těšit na v pořadí již sedmou desku kapely, na které najdeme 11 nových skladeb. Novinka nazvaná "The Rites of Passage" už podstupuje fázi mixu a vyjde na jaře 2012, doprovázená novým videem a samozřejmě nebude chybět ani turné.

Chtěli byste Whispers in The Shadow vidět u této příležitosti znovu v ČR? Dejte nám vědět do diskuze pod článkem...

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ta skladba se mi na první poslech moc nepozdávala, ale pak a pak .... a pak .... uplně jsem si ji zamilovala. Rozhodně nejlíp zněla po filmu Graveyard Shift. / WITS opět v Praze? Nemůžu zaručit, že bych u toho byla, ale - jednoduše ANO! :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.