Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Poslední rozhovor s brněnskou EBM kapelou Depressive Disorder pro Dark Wave proběhl před dvěma roky. Od té doby se toho u DD událo opravdu hodně. Z dvojice je dnes čtyřčlenná formace, která vydala nový singl a DVD se záznamem jejich jarního koncertu v aktuální sestavě.

 

Depressive_Disorder_line-up_2011

 

V únoru budou Depressive Disorder slavit 10 let fungování kapely, připravují k vydání novou řadovku a v létě vystoupí na respektovaném polském festivalu Castle Party. O tom všem bude v rozhovoru Radimem i Patrikem řeč. Interview pro Dark Wave exkluzivně natočil Nephilim.

V Aktualitách vás budeme informovat, co se nového děje u Merciful Nuns, Killing Joke nebo Calabrese, v Démantu si připomeneme polozapomenutou formaci druhé britské vlny gothic rocku The Horatii, zahrajeme si z nových desek The Exploding Boy, Encephalon nebo DarkDriveClinic a v neposlední řadě vás pozveme nejen na setkání s Depressive Disorder, ale také na koncert XIII. stoletíGolden Apes do Prahy a další stylové párties po celé republice.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

Dark Wave

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.