Tvůrci proslulé Blair Witch představují hororovou novinku

Josh, Heather i Mike jsou již několik let na pravdě Boží a přejme jim z celého srdce, aby se nemuseli na filmová plátna vracet s novými tvářemi zpackaného remaku. Kdo se ale vrací je Eduardo Sanchez, jeden z autorů čarodějného, nízkorozpočtového kultu.   

blairwitch

Sanchezovo inspirativní "spook cinema" kompletně změnilo v roce 1999 tvář hororového filmu a ve více či méně zdařilých podobách přenáší roztřesenou kameru obětí na filmová plátna i dnes. S intimním obeznámením psychiky hlavní postavy a zejména temné ženské mysli se vrací i ve snímku "Lovely Molly", představeném na letošním Toronto Film Festivalu.

Snímek, který na serveru tiff.net označili za příbuzný Polanského "Hnusu" (1965) vypráví příběh čerstvě vdané Molly, podlomené dívky s temnou závisláckou minulostí, která se odjíždí rehabilitovat na opuštěný venkovský dům. Jak to tak v psychologických hororech bývá, její novopečený manžel se však brzy musí vrátit do velkoměsta za byznysem a Molly zůstává s depresivní kletbou domu sama se svými myšlenkami - což pochopitelně rozpoutá myšlenkové zlo na plátně.

Film by měl vstoupit do amerických kin příští jaro.

 

Theatrical trailer of Lovely Molly

 

 

 

Zdroj: http://www.bloody-disgusting.com/news/27126

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

to zní víc než dobře, miluju Blair Witch a ještě víc miluju Polanského Hnus

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.