Malakwa a Republik Of Screens plánují několik česko-slovenských masakrů

Dvojice Malakwa prožívá letos povedený rok. Na prestižním labelu Alfa Matrix vydala druhou desku "Street Preacher" a koncertuje o sto šest. Mihla se na letošním Moravském Industriálním festivalu a protože se jednalo o vystoupení kvitované z obou stran, v příštím roce tu Francouze z Marseille spolu s krajany Republik Of Screens budeme mít znovu, a hned několikrát!

 

Malakwa

 

Je dobře, že zahraniční žánrové kapely jezdí hrát jinam než do Prahy. Vzpomeňme nedávno na IAMX v Olomouci nebo Chrysalide v Ostravě. Francouzi Malakwa a Republik Of Screens hodlají pokračovat v elektropunkovém plenení Slezské metropole podle Galského kohouta a přizvali si k tomu hned několik domácích výtečníků: M.A.C. of Mad, BBYB a šumperské Akimbo. Koncert se odehraje ve čtvrtek 22. března 2012 v klubu Barrák. Ještě předtím ale stejná skvadra hodlá vyplenit Prahu, a to o dva dny dříve v Crossu. A do třetice všeho dobrého, na své si přijdou milovníci tvrdé elektroniky i v Bratislavě, kde se Malakwa s doprovodem objeví den po ostravském vystoupení v Intergalaktické obludě.

Pro jistotu ještě takto:

20.3.2012 - Praha, Cross Club

22.3.2012 - Ostrava, klub Barrák

23.3.2012 - Bratislava, Intergalaktická obluda


Malakwa - Break The Silence

 

republikofscreens

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dík moc za pozvánku ! Ale máte tam chyby... klub se jmenuje Barrák s dvěma R a koncert v Praze má být 20.3 a né 22....
Díky moc za pozvánku ! :) Ale máte tam chyby... klub v Ově se jmenuje Barrák s dvěma "R" a v Crossu to má být 20.3. a né 22....
Opraveno, díky za upozornění.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.