Zombina And The Skeletones se vrací na česká pódia s novým singlem (a klipem)

Horrorpunkoví Zombina And The Skeletones už zítra dorazí do Prahy a jako návnadu s sebou vezou nový singl "Teenage Caveman Beat Gargantua". Navíc na něj vyrobili epesní video.

 

Zombina_and_The_Skeletons_-_Teenage_Caveman

 

Nenechte si ujít příležitost zítra zhlédnout kapelu Zombina And The Skeletones v prostorách klubu 007 na Strahově. Nejen proto, že se v Čechách neobjevili pekelně dlouho, ale především pro skutečnost, že s sebou povezou nový sedmipalcový singl "Teenage Caveman Beat Gargantua/Futurelife". Sdružení si vydává desku na svém vlastním labelu Ectoplastic Records a výtvarnou podobu obalu svěřilo legendárnímu kreslíři garážového rocku - Darrenu Merinukovi. Singl vyjde pouze v číslovaném nákladu 250 kusů, tak buďte rychlí! Jak singl zní můžete zjistit skrze video, které kapela vyrobila na titulní kousek ve Flinstoneovském stylu.

A ještě pro jistotu shrnutí toho nejdůležitějšího ohledně zítřejšího koncertu: Zombínu doprovodí na pódiu pražského klubu 007 pražská psychobilly úderka Bad Tones, kterou zas tak často nemůžete v poslední době naživo vidět. Začátek koncertu je plánován na 19:30 a vstupné činí pouhých 150 korun českých.



Zombina and the Skeletones - Teenage Caveman Beat Gargantua 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.