Rozsáhlá biografická kniha shrne počáteční léta projektu New Order

184 celobarevných stran, 400 doposud nepublikovaných fotek, předmluva Hooka i Morisse a Mobyho komentář. Publikace "From Heaven to Heaven" jednoznačně inspiruje k povánočním nákupům.

coverfull01

Její vydání se totiž chystá právě na první dny roku 2012 a s touto náplní bude k dostání za 30 liber (cca 850 kč). Vydavatel Dec Hickey nabídne biografickou knihu věnovanou britské postpunkové legendě s vítaným zaměřením na její první léta koncertování s podtitulem "The Early Years (1981-1984) at Close Quarters".

Kniha sleduje životy tria Bernard Sumner, Peter Hook a Stephen Morris krátce po smrti Iana Curtise, jejich následné spojení s Gillianem Gilbertem a zárodky nové skupiny. Exkluzivní dokumentární ráz dodává knize komentář Mobyho, coby hudebníka s přiznanou inspirací v nové vlně a tvorbě salfordských rockerů. Kniha vás provede ranými osmdesátkami a všemi britskými koncerty, kterými kapela prošla za tři a půl roku svého počátečního vývoje.  Popisuje jejich tvrdé pletichy s médii i vášnivé přičuchnutí k elektronice. To vše doplní k dokonalému obrazu stovky fotografií v kvalitě, která jistě stojí za ulité koruny. 

 

Více informací hledejte na www.fromheaventoheaven.com

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.