Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Temný podzim je v plném proudu. Vychází moře řadových desek, fanoušek dark muziky má co dělat, aby stihl všechno podstatné, co se v tomto žánru najednou seběhne. I Dark Wave číslo 169 bude z tohoto důvodu nabitý aktualitami, které vás, doufáme, potěší nebo alespoň zaujmou.

Prozradíme vám, co se nového peče v kuchyních rockerů Killing Joke, Zeromancer, The Brains nebo S.C.U.M. a elektroniků Pecadores, Calva Y Nada nebo Helium Vola. V Démantu si připomeneme polozapomenuté Francouze Mary Goes Round, lavírující někde mezi darkwave elektronikou a goticky napřáhlým rockem. Z nové muziky vám představíme, co se urodilo u VNV Nation, The Rocket Dogs nebo Apoptygma Berzerk. V pártylistu vás na závěr dvouhodinovky pozveme na koncerty Centhron nebo XIII. století a řadu dalších žánrových párties.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

Dark Wave

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.