Nové album Sopor Aeternus je připraveno

Anna-Varney Cantodea uzavírá novinkou "Children of the Corn" svůj triptych.


saeternus_corn_Vinyl


Závěrečná kapitola trilogie od Sopor Aeternus & The Ensemble Of Shadows "A Triptychon of Ghosts" je tu. Opět se máme těšit na překrásně zpracovaný temný, pohanský rituál smyčců, bubnů a nejrůznějších zvonkových nástrojů. Křehký jako duch, ale s dostatkem síly transformovat.

K desce se píše: Duchové zlověstně kráčí krvavě rudým kukuřičným polem, kde naše černá Bohyně – úžasná transpohlavní Svatá Varney z Mrtvých – oslavuje třetí kapitolu svého magického sexorcismu v temném rituálu konečné neutralizace. Její jemné pařátovité ruce mávají starým, rezavým kastračním srpem, zatímco ona sama, jako nejčistší inkarnace nejkrásnějšího panenství, brouká dětské fantasie nevinné masturbace hlasem padlého anděla.

Již nyní si můžete objednat své kopie a to ve dvou edicích. Milovníci desek asi dají přednost jedné ze 693 kopií vinylů, které vlastnoručně podepsal(a), očísloval(a) a zapečetil(a) Anna Varney. Kromě 12" vinylu v setu najdete:

  • tištěnou přílož,
  • exkluzivní triko ze 100% bavlny s potiskem na obou stranách,
  • dva plakáty o rozměrech cca 600 x 900 mm,
  • speciální jutovou tašku s černým logem vytištěným vzadu,
  • černou vosková pečeť.


A pokud preferujete CD, máte 1999 možností, osobně číslovaných a podepsaných Annou Varney. V balíčku najdete:

  • CDčko,
  • 36stránkovou knihu (artprint na 170g papíře),
  • tvrdý přebal,
  • speciální jutovou tašku s černým logem vytištěným vzadu,
  • exkluzivní triko ze 100% bavlny s potiskem na obou stranách.

 saeternus_corn_cd

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Temnotě zdar, chci se zeptat jestli je tohle všechno možné sehnat i tady v Český republice. <br />Mrzí mě že u nás tahle zpěvačka/zpěvák moc neprorazila.
Obávám se, že tuhle krásu u nás jen tak někdo nevydá - když tenkrát nebyla ani odvaha na ten plánovanej koncert v krematoriu:) http://www.sanctuary.cz/component/content/article/10-novinky/2321-1409-sopor-aeternus-vystoupi-nazivo-v-cr#comment-8126
na ceskych webshopech se da najit i tohle album, stejne jako predchozi, jestli staci takhle. fakt ze v krame na CDcko jeden asi uplne nenarazi
Nevíte náhodou někdo jestli se dají u nás sehnat aspoň jeho/její trička? Opravdu bych o něj stála. Ani nevim proč se ten koncert nekonal. Nějak se o tom moc nemluvilo. :-|
co vim, trika jsou soucasti balicku rozsirenemu vydani desek, jinak je snad ani oficialne neprodava. "piratska" trika se starym typem loga se daji sehnat na WGT, nebo castle party. ovsem tahle varianta Annu Varney natolik nenadchla, ze se na strankach par roku zpet objevila vyzva, at si radsi fanousci udelaji jakekoli tricko svepomoci treba doma, nez podporovat podobne stankare. takze v idealnim pripade preju hodne stesti pri vyrobe!
Tak tak, na WGT kazdy rok. Ale urcite pujdou objednat i pres net - jen bych zacal patrat spis pres pohrebni ustavy nez klasicky e-shopy :)
Mrknu na stránky nějakých krematorií, nebo pohřebních ústavů! :lol: Jinak to asi opravdu nevidim! :lol:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.