John Malkovich zahraje v romantickém zombie snímku

V kůži Johna Malkoviche bude tentokrát opravdu zatuchlo - americký herec totiž potvrdil účast na filmové adaptaci knihy "Warm Bodies", která originálním způsobem boří zombie stereotypy a nemrtvým kanibalům přisuzuje láskyplné city.

JOhn_Malkovich_zombie

 

Snímek připravovaný na motivy díla Isaaca Mariona je již nyní prezentován bizarní, ovšem lákavou nálepkou "jako když Twilight skloubíte s Shaun of the Dead". Ústřední postavou filmu bude vlastní nešťastnou existencí zmítaný zombie "R", který svůj kanibalský úděl nesnáší příliš dobře. Mnohem raději se věnuje ježdění na eskalátorech a poslouchání Franka Sinatry. Jednoho dne se jeho posrmtný život změní, když vstoupí do vztahu s přítelkyní jedné ze svých sežraných obětí. Prohlubující se vztah tohoto exotického párečku probouzí v umrlci lidskost a hlubší poznání citů na cestě k duševní osvětě. Malkovichova úloha v připravované zombie slátanině nebude snadná - tvůrci jej obsadili do role otce, který se má s touto multi-kulti-zombie novinkou v jeho rodině vypořádat.

 

Režisérem snímku bude u nás prakticky neznámý Jonathan Levine, který se prozatím prezentoval drogovou komedií "The Wackeness" a rakovinovou satirou "50/50". Dokončen by měl být během příštího roku.

 

 

 


mohlo by vás také zajímat

Komentáře

cekani je mozne si ukratit zkouknutim podobne netradicniho Fida http://www.csfd.cz/film/222472-fido/

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.