Plzeň se chystá na první Electro Industrial Night

Plzeňský klub Neutral a eskanoiZZe.com Vás zvou na temný electro industriální večírek, na kterém vystoupí pražské projekty Warsickle a Krytoboys. O afterparty se postarají plzeňští djové Neuf a Tranzy.

 

Warsickle
Projekt Warsickle byl založen Vansonem v roce 2003 s myšlenkou vytvořit kapelu tvořící extrémní a nekompromisní hudbu. V roce 2004 vydal death / grind / elektro metal demo Into The Battle a rozeslal ho do několika světových magazínů. Britský Terrorizer zin demo ohodnotil 7/10! V roce 2005 vyšlo album pro přátele Brutal Fusion, které bylo více elektronické v tempu 150 – 220 bpm. Na konci loňského léta vyšlo EBM / industrial album MMXII a letos se songy I am Your Pain a Code 2012 staly zlatým hřebem 33. kompilace německého Dark Spy Magazínu.

Krytoboys
Vyrobeno v Žižkovské továně na roboty za účelem terorizace české elektronické a metalové hudební scény. Ega robotů naprogramována podle členů kapel Infernal Blaze, Malum, Warsickle, Sjerp, Black Hole 23 a Shemale. Vyprodukováno split cd s projektem Warsickle, plné cd právě ve výrobě. Prototypy: KrytoTrox, KrytoVanson, KrytoBizz.

 

 

DJ Neuf
Na taneční scéně působí již bezmála 10 let. Je známý především pořádáním plzeňských akcí Ingoma night a /IN/Fusion a jako DJ hraje převážné hardcore, darkstep, gabber a hip-hop. V současné době přenáší své působení do hlavního města, proto jeho vystoupení v rodné Plzni již nebudou tak častá. O důvod víc dorazit! Na akci čekejte tvrdý darkstepový nářez okořeněný industrialem a jeho osobité využití dvou gramofonů.

DJ Tranzy
Dj a remixér působící v plzeňské electro / rock / pop kapele L.A, který má na svědomí oficiální remix pro kapelu Kryštof (píseň Molotov z desky Jeviště). V neposlední řadě je také producent vlastní tvorby v oblasti trip hopu, ambientu a drum’n bassu v kombinaci s neo classic. Jako DJ hraje převážně dubstep a na akci uslyšíte jeho temnou vizi, která bude zahalena industriálním oparem.

 

WARSICKLE + KRYTOBOYS live + afterparty by DJs Neuf & Tranzy
So 3.9.2011 klub Neutral, Resslova 17, Plzeň

Live:
Warsickle (oldschool EBM/PHA)
Krytoboys (elektro metal/PHA)

Afterparty:
DJ Neuf (Ingoma, eskanoiZZe.com)
Tranzy (L.A./eskanoiZZe.com)

Linky:
http://bandzone.cz/warsickle
http://bandzone.cz/krytoboys
http://eskanoizze.com/artists/neuf/
http://eskanoizze.com/artists/tranzy/

 

ein1

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.