Podívejte se na nový videoklip Project Pitchfork

Již zítra se fanoušci Project Pitchfork dočkají nové desky "Quantum Mechanics".

 

Project_Pitchfork_-_band_2011

 

Kapela v souvislosti jeho vydáním vypustila do světa nové video ke skladbě "Lament", na které se můžete podívat níže. Nové album si kromě běžné CD verze můžete zakoupit ve dvou limitovaných edicích.

 

Tracklist alba:

1. Freeze In Silence

2. Lament

3. Run For Cover

4. Radical Business

5. Mute Spectators

6. Quantum Mechanics

7. The Queen Of Time And Space

8. Splice

9. We Will Descend

10. You Rest In My Heart

 

Project Pitchfork - Lament

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Kurnik to je dobrej klip i samotná skladba! Po dlouhý době se na nové Pitchorky fakt těším!!!
jojo, vsecko co by clovek cekal a co maji fanousci radi. par zaberu tam je moc peknych (na par zase Spillesovi chybi knoflik).
Nejdriv jsem predevcirem jednou slysel kus empetrojky a zdalo se mi to stejny jak posledni dve alba. Pak jsem ale zkouknul video, dvakrat, dvacetkrat a v nekolika momentech mi prejel mraz po zadech. <br />Moc me mrzi, ze s jejich vnimanim bicich zvuku se neco stalo v roce 2003 a kopak a srotak z l'am bras je zapomenutej nadobro. <br />Tahle pecka je ale hodne plna, vysoky syntaky hrajou krasne a Spilles opet caruje. Navic jeho prezentace v klipu - kterej neni moc slozitej, ale kvalitne provedenej - mi prijde uveritelna (narozdil od Scheubera ;)<br />Jsem proste v ocekavani a verim.
Tak ne, zbyly pisnicky nejsou dobry ;(
Klip a skladba výborná. Celé album je vynikající!
Slyšel jsem nové PP 3x a myslím si, že se nová deska povedla, je to dobrá směska albka, které byly před tím tj.s vzuk apod.<br />Lament je výborná chytlavka jako vždy od PP..-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.