V sobotu startuje nová akce Industrial Future Party

Rádi bychom Vás pozvali na zbrusu novou temně elektronickou party ve městě. Uslyšíte všechny své oblíbené songy a kromě toho spoustu opravdu skvělých kousků, které zaručeně neznáte, to vše v tóninách EBM, Industrial, Dark Wave a příbuzných žánrů.

Party se bude konat 13. srpna, což bohužel není pátek, ale sobota, ale i tam bude dozajista atmosféra skvělá. Vše se odehraje v komorním prostředí žižkovského Jet Clubu, jen malý kousek od zastávky U Památníku a v dochozí vzdálenosti od metra Florenc. Začíná se v osm večer a jede se, dokud nevyschne bar.

Zahrají Vám zkušení DJs Lyrel a Spot, ukáží se nové tváře, především v podání DJ [R.A.D.], avšak na své si přijdou i milovnící OLD school EBM, pro které budou hrát DJs Hades a Bruta, kromě toho pro Vás máme připravenou tematickou projekci po celou noc.

Vstup na akci je symbolických 50 Kč a pevně věříme, že to opravdu stojí za to!

Akce se koná za podpory našich partnerů: RedRaven, Sanctuary, Leather Rat a Alia Terra.

Těšíme se na Vás!

20:00 - 22:00 DJ Lyrel
22:00 - 00:00 DJ R.A.D.
00:00 - 02:00 DJ Spot
02:00 - ??:?? DJ Hades + Bruta

Industrial Future Party

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Cicham, Cicham hudebni fasismus ;-)
Jo jo. ;-)
Ne že by to bylo tak důležité, ale byl bych osobně vděčen, kdybyste z názvu propříště odstranili slovo Industrial. Industriálního nebylo hráno nic. Jako temnější diskotéka pro nenáročné snad v pořádku, ale pro milce průmyslových tónů to uspokojující nebylo vůbec.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.