Po Sázavafestu zahrají Hurts ve velkém sále Paláce Lucerna

Angličtí Hurts za dva roky odehráli 150 koncertů po celém světě ve 40 zemích. Po sobotním koncertu na Sázavafestu se chystá v Praze znovu pod střechu. Po jarním vyprodaném vystoupení v Lucerna Music Baru vrací 8. října do Lucerny, tentokrát ovšem do jejího velkého sálu.

 

Hurts_2011-10-08_-_A2_view_crop

 


V loňském roce získali cenu časopisu NME za Best New Band, v Tokiu předváděli v jednom klubu své písničky muži jménem Jay-Z, hráli pingpong s Nasem, po gratulacích první dámy Estonska, když vyprodali stadión pro 4000 lidí.... To jsou všechno momenty, které lemují krátkou, ale hvězdnou kariéru britské dvojice Hurts.

Co čeká Hurts v budoucnosti? V podstatě koncerty a turné – v roce 2011 Hurts vystoupí v Belgii, Číně, Rusku, Izraeli, Dubaji, Singapuru i v České republice – již potřetí. Pomýšlejí i na nové album. Nyní je ale jejich prioritou vychutnat si ten úžasný uragán přízně fanoušků a dát jim na koncertech to nejlepší. Dvojice vstoupení ve velkém sálu Lucerny v sobotu 8. října.  

Vstupenky za 720,- Kč + poplatky jsou v prodeji ode dneška, pondělí 8.8., v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.

Více info na:

www.informationhurts.com
www.myspace.com/ithurts
www.facebook.com/hurts
www.youtube.com/user/video​hurts
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupr​omotion

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.